Επαγγελματικές κάρτες με χρυσοτυπία

Επαγγελματικές κάρτες μίας όψης

Κάρτες μίας όψης με χρυσοτυπία μίας όψης

95/ 1000τεμ.

Τετράχρωμη εκτύπωση με πλαστικοποίηση μίας όψης και χρυσοτυπία μίας όψης

 • Επιπλέον 1000 τεμ. +75 €
 • Σχεδιασμός κάρτας +40 €
Επαγγελματικές κάρτες δύο όψεων

Κάρτες δύο όψεων με χρυσοτυπία δύο όψεων σε χαρτί 700γρ

145/ 1000τεμ.

Τετράχρωμη εκτύπωση με πλαστικοποίηση δύο όψεων και χρυσοτυπία δύο όψεων σε χαρτί 700γρ.

 • Επιπλέον 1000 τεμ. +115 €
 • Ανάγλυφο τοπικό βερνίκι UV +40 €
 • Ειδικό σχήμα (κοπτίκο) +25 €
 • Σχεδιασμός κάρτας +40 €

-- Επαγγελματικές κάρτες με χρυσοτυπία --

Οι επαγγελματικές κάρτες με χρυσοτυπία είναι ιδιαίτερες γιατί πέρα από την τετράχρωμη εκτύπωση περιλαμβάνουν μία επίστρωση από χρυσό φίλμ, που κάνει τα σημεία που υπάρχει αυτή η επικάλυψη να διαφέρουν σημαντικά από το σχέδιο της υπόλοιπης κάρτας και να τα τονίζονται ιδιαίτερα. Η λεπτή αυτή γυαλιστερή επικάλυψη χρυσού αντανακλά πολύ έντονα το φως και μαζί με το χρυσό χρώμα κάνει ιδιαίτερα επίσημη της επαγγελματική κάρτα.

Τις επαγγελματικές κάρτες με χρυσοτυπία τις επιλέγουν σε μεγάλο βαθμό επιχειρήσεις που έχουν κάποιο μονόγραμμα ή ιδεόγραμμα για λογότυπο, ή που θέλουν να τονίσουν την επωνυμία τους και δεν έχουν κάποιο άλλο χρώμα να τις χαρακτηρίζει. Κλασικά παραδείγματα εταιριών που χρησιμοποιούν κάρτες με χρυσοτυπία είναι τα καταστήματα κοσμημάτων, ενεχυροδανειστήρια, ωρολογοποιοί, χρηματιστές κλπ.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης μίας ή δύο όψεων με αντίστοιχη πλαστικοποίηση, αλλά η χρυσοτυπία μπορεί να γίνει μόνο στη μία όψη.

Σε πρώτο στάδιο μετά την εκτύπωση, οι επαγγελματικές κάρτες πλαστικοποιούνται. Η πλαστικοποίηση προσφέρει αυξημένη αντοχή στο χρόνο, καλύτερη υφή και μερική αδιαβροχοποίηση. Στην συνέχεια τοποθετείται η χρυσοτυπία στα σημεία που απαιτείται.

Υπάρχει η δυνατότητα χρυσοτυπίας μίας ή δύο όψεων, όπου στην δύο όψεων εκτύπωση το βάρος του χαρτιού διπλασιάζεται και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, καλαίσθητο και ιδιαίτερο.

Μπορείτε να μας ζητήσετε οικονομική προσφορά για οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται σε αυτή τη σελίδα στο email info@mykarta.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Χαρακτηριστικά κάρτών με χρυσοτυπία

Τετράχρωμη εκτύπωση (πλήρες χρώμα)

Η εκτύπωση πραγματοποιείται με τετραχρωμία, που σημαίνει πλήρες χρώμα.

Η εκτύπωση γίνεται σε offset τυπογραφικό μηχάνημα με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

Μέγιστη διάσταση 8,4 x 5,2 εκατοστά

Η τυποποιημένη διάσταση μιας επαγγελματικής κάρτας με χρυσοτυπία είναι 8,4 x 5,2 εκ. Ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα για οποιεσδήποτε άλλες ειδικές διαστάσεις επιθυμείτε για να διαφοροποιηθείτε από τον μέσο όρο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ζητήσετε οικονομική προσφορά.

Εκτύπωση μίας όψης με χρυσοτυπία μίας όψης

Η εκτύπωση γίνεται σε μία μόνο όψη της κάρτας, ανάλογα με το σχεδιασμό που έχει πραγματοποιηθεί και βέβαια τις ανάγκες του ιδιοκτήτη της κάρτας.

Η χρυσοτυπία είναι στη μία όψη της κάρτας και είναι ένα λεπτό φιλμ από χρυσό που τοποθετείται σε συγκεκριμένα σημεία της κάρτας τα οποία τονίζονται ιδιαίτερα όταν αντανακλά το φως επάνω τους. Χρησιμοποιείται κυρίως σε συνδυασμό με σκούρα χρώματα ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο έντονο.

Εκτύπωση δύο όψεων με χρυσοτυπία δύο όψεων

Το χαρτί που χρησιμοποιείται στην εκτύπωση δύο όψεων είναι διπλάσιου βάρους και πάχους από το σύνηθες και φτάνει τα 700γρ. ώστε να μην υπάρχει θέμα με την ειδική επεξεργασία που χρειάζεται η χρυσοτυπία δύο όψεων.

Η εκτύπωση γίνεται στις δύο όψεις της κάρτας, ανάλογα με το σχεδιασμό που έχει πραγματοποιηθεί και βέβαια τις ανάγκες του ιδιοκτήτη της κάρτας.

Στις κάρτες με χρυσοτυπία δύο όψεων υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονα να εκτυπωθεί ανάγλυφο τοπικό βερνίκι UV και στις δύο όψεις και να γίνουν σε οποιοδήποτε ειδικό σχήμα (κοπτικό).

Η χρυσοτυπία είναι και στις δύο όψεις της κάρτας και είναι ένα λεπτό φιλμ από χρυσό που τοποθετείται σε συγκεκριμένα σημεία της κάρτας τα οποία τονίζονται ιδιαίτερα όταν αντανακλά το φως επάνω τους. Χρησιμοποιείται κυρίως σε συνδυασμό με σκούρα χρώματα ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο έντονο.

Χαρτί velvet 350 γρ.

Το χαρτί που χρησιμοποιούμε είναι το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά, τόσο σε επίπεδο σκληρότητας, καθώς είναι το πιο χοντρό χαρτί που μπορούν να τυπωθούν επαγγελματικές κάρτες.

Επιπλέον χρησιμοποιούμε χαρτί τριπλής επίστρωσης που σημαίνει ότι η απόδοση των χρωμάτων και η λεπτομέρεια είναι η μέγιστη δυνατή σε ολόκληρη την εκτυπωτική βιομηχανία.

Πλαστικοποίηση ματ

Η πλαστικοποίηση μίας ή δύο όψεων προσφέρει μερική αδιαβροχοποίηση, αυξάνει το χρόνο ζωής και βελτιώνει την αισθητική των επαγγελματικών καρτών.

Έχει ματ υφή για να κάνει αντίθεση με την γυαλάδα από την χρυσοτυπία ώστε να την τονίζει, ενώ είναι εξαιρετικά λεπτή (28 micron) που σημαίνει ότι δεν θολώνει την εκτύπωση και δεν αλλοιώνει τα χρώματα.

Χρόνος παράδοσης 15-20 εργάσιμες ημέρες

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται τόσο από την πολυπλοκότητα της εργασίας, όσο και από τη συχνότητα εκτύπωσης.

Η εκτύπωση με χρυσοτυπία είναι μία σύνθετη εκτυπωτική εργασία που απαιτεί σημαντικό χρονικό διάστημα, η οποία όμως έχει ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα που ανταμείβει τον ιδιοκτήτη της κάρτας.

Δυνατότητα διαφορετικών χρωμάτων μεμβράνης εκτός από χρυσό

Για όσους θέλουν κάτι πολυ ιδιαίτερο υπάρχει η δυνατότητα χρήσης μεμβράνης εκτός από την γυαλιστερή ασημοτυπία:

 • Ματ χρυσοτυπία
 • Ροζέ χρυσοτυπία
 • Γυαλιστερή ασημοτυπία
 • Ματ ασημοτυπία
 • Χάλκινη (Μπρονζέ)
 • Λευκή
 • Μαύρη
 • Ροζ
 • Κόκκινη
 • Μπλε
 • Πράσινη

-- Παραγγείλτε τις κάρτες σας --