Λαμιναριστές επαγγελματικές κάρτες

  Κάρτες λαμιναριστές δύο όψεων σε χαρτί 700γρ

  95/ 1000τεμ.

  Τετράχρωμη εκτύπωση σε διπλό χαρτί 700 γρ

  • Επιπλέον 1000 τεμ. +65 €
  • Γωνιοκοπή +10 €
  • Ειδικό σχήμα (κοπτικό) +25 €
  • Ανάγλυφο τοπικό βερνίκι UV +35 €
  • Χρυσοτυπία / ασημοτυπία +45 €
  • Χρυσοτυπία / ασημοτυπία + Ανάγλυφο UV+85 €
  • Σχεδιασμός κάρτας +20 €

  -- Επαγγελματικές κάρτες σε ειδικό χαρτί --

  Οι λαμιναριστές επαγγελματικές κάρτες είναι σύνθετες κάρτες που έχουν δημιουργηθεί με χρήση δύο ή περισσοτέρων χαρτιών τα οποία έχουν επικολληθεί όλα μαζί ώστε να δημιουργήσουν ένα αποτέλεσμα με μεγαλύτερο πάχος. Συνήθως χρησιμοποιούνται δύο ίδια χαρτιά, αλλά πολλές φορές επιλέγονται περισσότερα χαρτιά ώστε να μπορεί να αυξηθεί το πάχος και να διαφοροποιηθεί το αποτέλεσμα.

  Τις φορές που χρησιμοποιούνται διαφορετικά χαρτιά και ειδικότερα όταν τα χαρτιά αυτά έχουν ειδική υφή αυτό που επιδιώκουμε είναι, σε κάθε ένα από τα χαρτιά να εφαρμόζεται διαφορετική τεχνική ώστε το αθροιστικό αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό.

  Η επικόλληση γίνεται με ειδική επεξεργασία που ονομάζεται λαμινάρισμα και το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η ακαμψία του τελικού προϊόντος, καθώς οι κάρτες έχουν το διπλάσιο ή ακόμα και το τριπλάσιο πάχος από τις συνήθεις επαγγελματικές κάρτες.

  Μπορείτε να μας ζητήσετε οικονομική προσφορά για οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται σε αυτή τη σελίδα στο email info@mykarta.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

  Χαρακτηριστικά λαμιναριστών καρτών

  Τετράχρωμη εκτύπωση (πλήρες χρώμα)

  Η εκτύπωση πραγματοποιείται με τετραχρωμία, που σημαίνει πλήρες χρώμα.

  Η εκτύπωση γίνεται σε offset τυπογραφικό μηχάνημα με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

  Βαμμένο σόκορο

  Στις εκτυπώσεις λαμιαριστών χαρτιών υπάρχει η δυνατότητα να χρωματιστεί περιμετρικά η κάρτα σε μια σειρά από χρώματα που είτε είναι προεπιλεγμένα (τα πιο συνηθισμένα) είτε δημιουγρούνται αποκλειστικά για τον πελάτη.

  Υπάρχει η δυατότητα για Premium μεταλλικά, fluo ή ιριδίζοντα χρώματα.

  Μέγιστη διάσταση 8,4 x 5,2 εκατοστά

  Η τυποποιημένη διάσταση μιας λαμιναριστής επαγγελματικής κάρτας είναι 8,4 x 5,2 εκ. Ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα για οποιεσδήποτε άλλες ειδικές διαστάσεις επιθυμείτε για να διαφοροποιηθείτε από τον μέσο όρο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ζητήσετε οικονομική προσφορά.

  Εκτύπωση μίας ή δύο όψεων

  Η εκτύπωση μπορεί να γίνει σε μία ή και στις δύο όψεις της κάρτας, ανάλογα με το σχεδιασμό που έχει πραγματοποιηθεί και βέβαια τις ανάγκες του ιδιοκτήτη της κάρτας.

  Χαρτί velvet 700 γρ. ή και πιο χοντρό

  Το χαρτί που χρησιμοποιούμε είναι το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά, τόσο σε επίπεδο σκληρότητας, καθώς είναι το πιο χοντρό χαρτί που μπορούν να τυπωθούν επαγγελματικές κάρτες.

  Επιπλέον χρησιμοποιούμε χαρτί τριπλής επίστρωσης που σημαίνει ότι η απόδοση των χρωμάτων και η λεπτομέρεια είναι η μέγιστη δυνατή σε ολόκληρη την εκτυπωτική βιομηχανία.

  Για τις λαμιναριστές κάρτες το πάχος και το βάρος το χαρτιού διπλασιάζεται (από 350γρ σε 700γρ) ή και τριπλασιάζεται, καθώς είναι απαραίτητη η χρήση χαρτιού πολλαπλάσιου βάρους για να μπορέσει να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Πλαστικοποίηση ματ

  Η πλαστικοποίηση δύο όψεων προσφέρει μερική αδιαβροχοποίηση, αυξάνει το χρόνο ζωής και βελτιώνει την αισθητική των επαγγελματικών καρτών.

  Έχει ματ υφή για να κάνει αντίθεση με την γυαλάδα από το ανάγλυφο τοπικό βερνίκι uv ώστε να το τονίζει, ενώ είναι εξαιρετικά λεπτή (28 micron) που σημαίνει ότι δεν θολώνει την εκτύπωση και δεν αλλοιώνει τα χρώματα.

  Εάν τα χαρτιά στα οποία γίνεται το λαμινάρισμα είναι ειδικής υφής, δεν πραγματοποιείται πλαστικοποίηση.

  Χρόνος παράδοσης 15-20 εργάσιμες ημέρες

  Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται τόσο από την πολυπλοκότητα της εργασίας, όσο και από τη συχνότητα εκτύπωσης.

  Η εκτύπωση με λαμινάρισμα είναι μία σύνθετη εκτυπωτική εργασία που απαιτεί σημαντικό χρονικό διάστημα, η οποία όμως έχει ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα που ανταμείβει τον ιδιοκτήτη της κάρτας.

  -- Παραγγείλτε τις κάρτες σας --

  • Στοιχεία παραγγελίας

  • Drop files here or
   • Στοιχεία πελάτη