Επαγγελματικές κάρτες με μαγνήτη (μαγνητάκια)

Επαγγελματικές κάρτες με μαγνήτη (μαγνητάκια)

Κάρτες μίας όψης με μαγνήτη

85/ 1000τεμ.

Τετράχρωμη εκτύπωση με γυαλιστερή πλαστικοποίηση μίας όψης και στρογγυλεμένες γωνίες

  • Επιπλέον 1000 τεμ. +65 €
  • Ειδικό σχήμα (κοπτικό) +10 €
  • Σχεδιασμός κάρτας +20 €

-- Επαγγελματικές κάρτες με μαγνήτη --

Οι επαγγελματικές κάρτες με μαγνήτη, ή μαγνητάκια ψυγείου, ή απλά μαγνήτες όπως είναι πιο γνωστές, είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία καρτών που απευθύνεται σε επιχειρήσεις που θέλουν η κάρτα τους να μην υπάρχει μέσα σε κάποιο πορτοφόλι, αλλά να αποτελεί μια διαρκή διαφήμιση για εκείνες στο σημείο που θα τοποθετηθούν. Κυρίως επικολλούνται στο ψυγείο ή σε κάποια άλλη μεταλλική συσκευή, ώστε να παρουσιάζουν το διαφημιζόμενο μήνυμα άμεσα στον καταναλωτή. Για το λόγο αυτό πολλές φορές ονομάζονται και μαγνήτες ψυγείου ή μαγνητάκια ψυγείου.

Συμπληρωματικά, αρκετές φορές χρησιμοποιούνται για σήμανση μεταλλικών συσκευών, για διαχωρισμό ειδών σε μεταλλικές αποθήκες και γενικότερα σε περιβάλλοντα παραγωγής η αποθήκευσης που απαιτείται η εύκολη αλλαγή της σήμανσης.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι μετά την εκτύπωση οι κάρτες επικαλύπτονται με γυαλιστερή πλαστικοποίηση, ώστε να αυξηθεί τόσο η αντοχή τους στο χρόνο, όσο και το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα να γραφτούν επάνω τους σημειώσεις χωρίς να καταστραφούν. Το τελικό προϊόν έχει ένα όμορφο γυαλιστερό φινίρισμα που δίνει ιδιαίτερη αξία στην κάρτα σας.

Τα φύλλα μαγνήτη που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των καρτών έχουν ισχυρό μαγνήτη ώστε να μην ξεκολλάνε από το σημείο που έχουν τοποθετηθεί. Ταυτόχρονα είναι εύπλαστος ώστε να μην χαράζει την επιφάνεια με την οποία εφάπτεται.

Μπορείτε να μας ζητήσετε οικονομική προσφορά για οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται σε αυτή τη σελίδα στο email info@mykarta.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Χαρακτηριστικά κάρτών με μαγνήτη

Τετράχρωμη εκτύπωση (πλήρες χρώμα)

Η εκτύπωση πραγματοποιείται με τετραχρωμία, που σημαίνει πλήρες χρώμα.

Η εκτύπωση γίνεται σε offset τυπογραφικό μηχάνημα με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

Μέγιστη διάσταση 6,8 x 4,8 εκατοστά

Η τυποποιημένη διάσταση των καρτών με μαγνήτη που παράγουμε είναι 6,8 x 4,8 εκατοστά. Βέβαια υπάρχει η δυνατότητα για οποιεσδήποτε άλλες ειδικές διαστάσεις ή σχήμα επιθυμείτε για να διαφοροποιηθείτε από τον μέσο όρο.

Φύλλο μαγνήτη 2 χιλιοστών

Το φύλλο μαγνήτη που χρησιμοποιούμε είναι το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά, τόσο σε επίπεδο μαγνητικής δύναμης, όσο και σε επίπεδο ποιότητας υλικού για να μην χαράσσει την επιφάνεια στην οποία γίνεται η τοποθέτηση.

Επιπλέον χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα κατά ISO υλικά για να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των καρτών με μαγνήτη που θα παράγουμε.

Γυαλιστερη πλαστικοποίηση

Οι επαγγελματικές κάρτες με μαγνήτη (μαγνητάκια) καλύπτονται με γυαλιστερή πλαστικοποίηση που τους προσφέρει πλήρη αδιαβροχοποίηση και όμορφη όψη.

Η πλαστικοποίηση αυξάνει την ανθεκτικότητα των καρτών στο χρόνο, μειώνοντας την εξασθένηση των χρωμάτων με το πέρασμα του χρόνου, αλλά και μεγιστοποιεί την αντοχή των καρτών στο νερό, καθώς η αδιαβροχοποίηση που προσφέρει, τις καθιστά τέλειες για χρήση σε εξωτερικές συνθήκες ή σε μέρη με υγρασία.

Επιπλέον το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, καθώς το γυαλιστερό φινίρισμα που έχει το τελικό προϊόν προσδίδει μία καλαίσθητη λάμψη.

Χρόνος παράδοσης 15-20 εργάσιμες ημέρες

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται τόσο από την πολυπλοκότητα της εργασίας, όσο και από τη συχνότητα εκτύπωσης.

Η εκτύπωση καρτών με μαγνήτη είναι μία σύνθετη εκτυπωτική εργασία που απαιτεί σημαντικό χρονικό διάστημα, η οποία όμως έχει ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα που ανταμείβει τον ιδιοκτήτη της κάρτας.

-- Παραγγείλτε τις κάρτες σας --

  • Στοιχεία παραγγελίας

  • Drop files here or
    Max. file size: 8 MB.
    • Στοιχεία πελάτη