Έγχρωμες επαγγελματικές κάρτες με ειδικό σχήμα (κοπτικό)

Επαγγελματικές κάρτες μίας όψης

Κάρτες μίας όψης

75/ 1000τεμ.

Τετράχρωμη εκτύπωση με πλαστικοποίηση μίας όψης

  • Επιπλέον 1000 τεμ. +60 €
  • Σχεδιασμός κάρτας με κοπτικό +40 €
Επαγγελματικές κάρτες δύο όψεων

Κάρτες δύο όψεων

90/ 1000τεμ.

Τετράχρωμη εκτύπωση με πλαστικοποίηση δύο όψεων

  • Επιπλέον 1000 τεμ. +75 €
  • Σχεδιασμός κάρτας με κοπτικό +40 €

-- Επαγγελματικές κάρτες με ειδικό σχήμα (κοπτικό) --

Οι έγχρωμες επαγγελματικές κάρτες με ειδικό σχήμα (κοπτικό) είναι η επιλογή των επιχειρήσεων που έχουν ένα σχήμα που χαρακτηρίζει το αντικείμενο των εργασιών τους, ή το λογότυπό τους έχει ένα πολύ χαρακτηριστικό σχήμα.

Κλασικό παράδειγμα της πρώτης περίπτωσης θα ήταν μία επιχείρηση που φτιάχνει χάμπουργκερ, όπου η κάρτα της θα μπορούσε να έχει το σχήμα του, ή μία επιχείρηση που ασχολείται με διαμάντια, όπου αντίστοιχα η κάρτα της θα μπορούσε να είναι στο σχήμα του διαμαντιού

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της δεύτερης περίπτωσης θα ήταν η Apple όπου η επαγγελματική της κάρτα θα μπορούσε να έχει το χαρακτηριστικό σχήμα του δαγκωμένου μήλου που την ακολουθεί από τη δημιουργία της μέχρι και σήμερα.

Οι έγχρωμες επαγγελματικές κάρτες με ειδικό σχήμα (κοπτικό) είναι εκτυπωμένες από τη μία ή και από τις δύο πλευρές, έχουν πλαστικοποίηση και χαρακτηρίζονται από την ευρηματικότητα στο σχεδιασμό και τα έντονα σχεδιαστικά μοτίβα.

Μπορείτε να μας ζητήσετε οικονομική προσφορά για οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται σε αυτή τη σελίδα στο email info@mykarta.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Χαρακτηριστικά καρτών με ειδικό σχήμα (κοπτικό)

Τετράχρωμη εκτύπωση (πλήρες χρώμα)

Η εκτύπωση πραγματοποιείται με τετραχρωμία, που σημαίνει πλήρες χρώμα.

Η εκτύπωση γίνεται σε offset τυπογραφικό μηχάνημα με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

Σε περίπτωση που απαιτείται άμεση παράδοση ή μη πλαστικοποίηση, η εκτύπωση γίνεται σε ψηφιακό εκτυπωτικό μηχάνημα.

Μέγιστη διάσταση 8,5 x 5,5 εκατοστά

Η τυποποιημένη διάσταση μιας επαγγελματικής κάρτας ξεκινά από 8x5 και φτάνει μέχρι 8,5x5,5. Ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα για οποιεσδήποτε άλλες ειδικές διαστάσεις επιθυμείτε για να διαφοροποιηθείτε από τον μέσο όρο.

Στις κάρτες αυτής της κατηγορίας, η διαφοροποίηση στο μέγεθος μέσω του κοπτικού σχήματος είναι ο κανόνας. Έτσι μπορείτε να έχετε οποιαδήποτε διάσταση εντός των ανωτέρω ορίων, ανάλογα με το σχήμα που θα επιλέξετε.

Εκτύπωση μίας ή δύο όψεων

Η εκτύπωση μπορεί να γίνει σε μία ή και στις δύο όψεις της κάρτας, ανάλογα με το σχεδιασμό που έχει πραγματοποιηθεί και βέβαια τις ανάγκες του ιδιοκτήτη της κάρτας.

Χαρτί velvet 350 γρ.

Το χαρτί που χρησιμοποιούμε είναι το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά, τόσο σε επίπεδο σκληρότητας, καθώς είναι το πιο χοντρό χαρτί που μπορούν να τυπωθούν επαγγελματικές κάρτες.

Επιπλέον χρησιμοποιούμε χαρτί τριπλής επίστρωσης που σημαίνει ότι η απόδοση των χρωμάτων και η λεπτομέρεια είναι η μέγιστη δυνατή σε ολόκληρη την εκτυπωτική βιομηχανία.

Πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερή (gloss)

Η πλαστικοποίηση μίας ή δύο όψεων προσφέρει μερική αδιαβροχοποίηση, αυξάνει το χρόνο ζωής και βελτιώνει την αισθητική των επαγγελματικών καρτών.

Μπορεί να έχει ματ ή γυαλιστερή (gloss) υφή και είναι εξαιρετικά λεπτή (28 micron) που σημαίνει ότι δεν θολώνει την εκτύπωση και δεν αλλοιώνει τα χρώματα.

Χρόνος παράδοσης 10-12 εργάσιμες ημέρες

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται τόσο από την πολυπλοκότητα της εργασίας, όσο και από τη συχνότητα εκτύπωσης.

Στις κάρτες με ειδικό σχήμα (κοπτικό), ο χρόνος παράδοσης είναι αυστηρά καθορισμένος και δεν μπορεί να μειωθεί.

-- Παραγγείλτε τις κάρτες σας --

  • Στοιχεία παραγγελίας

  • Drop files here or
    Max. file size: 8 MB, Max. files: 5.
    • Στοιχεία πελάτη