Διπλές επαγγελματικές κάρτες

Επαγγελματικές κάρτες δύο όψεων

Διπλές κάρτες

100/ 1000τεμ.

Τετράχρωμη εκτύπωση με πλαστικοποίηση δύο όψεων

  • Επιπλέον 1000 τεμ. +90 €
  • Σχεδιασμός κάρτας +40 €

-- Διπλές επαγγελματικές κάρτες --

Οι διπλές επαγγελματικές κάρτες (ή δίπτυχες επαγγελματικές κάρτες ή ανοιγόμενες επαγγελματικές κάρτες) είναι η επιλογή των επιχειρήσεων και επαγγελματιών που θέλουν να συμπεριλάβουν μεγάλο όγκο πληροφορίας στην κάρτα τους.

Συνήθη παραδείγματα τέτοιων επιχειρήσεων είναι τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, οι ταβέρνες, οι επιχειρήσεις του τουρισμού και γενικότερα οι επιχειρήσεις που θέλεουν μέσα από την επαγγελματική κάρτα τους να παρουσιάσουν και ένα μεγάλο μέρος από τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρουν

Είναι ιδανικές για καθημερινή χρήση σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες καθώς ουσιαστικά παρουσιάζουν την επιχείρηση στους πελάτες της και υπενθυμίζουν συνεχώς στον παραλήπτη τους τα στοιχεία της εταιρίας ή του ελεύθερου επαγγελματία.

Όλες οι έγχρωμες επαγγελματικές κάρτες που πραγματοποιείται πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερής (gloss) υφής (μίας ή δύο όψεων ανάλογα με τις όψεις εκτύπωσης) Η πλαστικοποίηση προσφέρει αυξημένη αντοχή στο χρόνο, καλύτερη υφή και μερική αδιαβροχοποίηση.

Μέσα από τη συνεχόμενη μαζική παραγωγή καρτών έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε την πλαστικοποίηση των καρτών ΔΩΡΕΑΝ. Έτσι οι τιμές για πλαστικοποιημένες κάρτες είναι ίδιες με αυτές των μη πλαστικοποιημένων καρτών, γι' αυτό και δεν παράγουμε μη πλαστικοποιημένες κάρτες, παρά μόνο αν αυτό ζητηθεί ειδικά από τον πελάτη.

Στις διπλές κάρτες μπορούμε να εφαρμόσουμε όλες τις τεχνοτροπίες που υπάρχουν και στις έγχρωμες επαγγελματικές κάρτες, όπως η εκτύπωση σε ειδικό χαρτί, το τοπικό βερνίκι UV και η χρυσοτυπία.

Μπορείτε να μας ζητήσετε οικονομική προσφορά για οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται σε αυτή τη σελίδα στο email info@mykarta.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Χαρακτηριστικά έγχρωμων καρτών

Τετράχρωμη εκτύπωση (πλήρες χρώμα)

Η εκτύπωση πραγματοποιείται με τετραχρωμία, που σημαίνει πλήρες χρώμα.

Η εκτύπωση γίνεται σε offset τυπογραφικό μηχάνημα με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

Σε περίπτωση που απαιτείται άμεση παράδοση ή μη πλαστικοποίηση, η εκτύπωση γίνεται σε ψηφιακό εκτυπωτικό μηχάνημα.

Μέγιστη διάσταση 18 x 5,5 εκατοστά

Η τυποποιημένη διάσταση μιας διπλής επαγγελματικής κάρτας ξεκινά από 16x5 και φτάνει μέχρι 18,5x5,5 (σε ανοιχτή διάσταση). Ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα να για οποιεσδήποτε άλλες ειδικές διαστάσεις επιθυμείτε για να διαφοροποιηθείτε από τον μέσο όρο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ζητήσετε οικονομική προσφορά.

Εκτύπωση δύο όψεων με πύκμανση (δίπλωμα)

Η εκτύπωση γίνεται και στις δύο όψεις της κάρτας, ανάλογα με το σχεδιασμό που έχει πραγματοποιηθεί και βέβαια τις ανάγκες του ιδιοκτήτη της κάρτας.

Η εκτύπωση περιλαμβάνει και την πύκμανση (δίπλωμα) της κάρτας στο επιθυμητό σημείο.

Χαρτί velvet 350 γρ.

Το χαρτί που χρησιμοποιούμε είναι το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά, τόσο σε επίπεδο σκληρότητας, καθώς είναι το πιο χοντρό χαρτί που μπορούν να τυπωθούν επαγγελματικές κάρτες.

Επιπλέον χρησιμοποιούμε χαρτί τριπλής επίστρωσης που σημαίνει ότι η απόδοση των χρωμάτων και η λεπτομέρεια είναι η μέγιστη δυνατή σε ολόκληρη την εκτυπωτική βιομηχανία.

Πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερή (gloss)

Η πλαστικοποίηση μίας ή δύο όψεων προσφέρει μερική αδιαβροχοποίηση, αυξάνει το χρόνο ζωής και βελτιώνει την αισθητική των επαγγελματικών καρτών.

Μπορεί να έχει ματ ή γυαλιστερή (gloss) υφή και είναι εξαιρετικά λεπτή (28 micron) που σημαίνει ότι δεν θολώνει την εκτύπωση και δεν αλλοιώνει τα χρώματα.

Χρόνος παράδοσης 7-10 εργάσιμες ημέρες

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται τόσο από την πολυπλοκότητα της εργασίας, όσο και από τη συχνότητα εκτύπωσης.

Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης επιθυμεί ταχύτερη παράδοση, αυτό μπορεί να ρυθμιστεί σε συνεννόηση μαζί μας, χρησιμοποιώντας ψηφιακή εκτύπωση των καρτών σας.

-- Παραγγείλτε τις κάρτες σας --

  • Στοιχεία παραγγελίας

  • Drop files here or
    Max. file size: 8 MB, Max. files: 5.
    • Στοιχεία πελάτη