Αυτοκόλλητες επαγγελματικές κάρτες

Επαγγελματικές κάρτες μίας όψης

Αυτοκόλλητες κάρτες μίας όψης

80/ 1000τεμ.

Τετράχρωμη εκτύπωση με γυαλιστερό ή ματ βερνίκι μίας όψης

  • Επιπλέον 1000 τεμ. +60 €
  • Ειδικό σχήμα (κοπτικό) +25 €
  • Χρυσοτυπία +40 €
  • Σχεδιασμός κάρτας +40 €

-- Αυτοκόλλητες επαγγελματικές κάρτες --

Οι αυτοκόλλητες επαγγελματικές κάρτες, ή αυτοκόλλητες ετικέτες, ή αυτοκόλλητα, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλες τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιούν αυτοκόλλητα σε διάφορες μορφές επικοινωνίας τους, καθώς μπορούν να επικολληθούν:

  • Σε φακέλους αλληλογραφίας μιας επιχείρησης εξαλείφοντας την ανάγκη για χρήση εκτυπωμένων φακέλων αλληλογραφίας σε διάφορες διαστάσεις.
  • Σε κουτιά συσκευασίας για την αποστολή προϊόντων εξαλείφοντας την ανάγκη για χρήση εκτυπωμένων κουτιών ή τη χρήση κορδέλας.
  • Σε οποιοδήποτε αμπαλάζ χρειαστεί να πραγματοποιήσει η εταιρία.
  • Στη διαφήμιση της εταιρίας σε μικρούς χώρους που πρέπει να παραμένει συνεχώς κολλημένο κάποιο μήνυμα (πχ. κλειδαράς σε ασανσέρ πολυκατοικιών).
  • Σε διαφημιστικά έντυπα στα οποία έχει γίνει μια μικρή διαφοροποίηση και είναι ασύμφορο να ξανατυπωθούν.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι μετά την εκτύπωση οι αυτοκόλλητες κάρτες επικαλύπτονται με γυαλιστερό ή ματ βερνίκι, ώστε να αυξηθεί τόσο η αντοχή τους στο χρόνο, όσο και το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα. Το τελικό προϊόν έχει ένα όμορφο γυαλιστερό φινίρισμα που δίνει ιδιαίτερη αξία στο αυτοκόλλητό σας.

Μπορείτε να μας ζητήσετε οικονομική προσφορά για οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται σε αυτή τη σελίδα στο email info@mykarta.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Χαρακτηριστικά αυτοκόλλητων καρτών

Τετράχρωμη εκτύπωση (πλήρες χρώμα)

Η εκτύπωση πραγματοποιείται με τετραχρωμία, που σημαίνει πλήρες χρώμα.

Η εκτύπωση γίνεται σε offset τυπογραφικό μηχάνημα με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

Μέγιστη διάσταση 8,4 x 5,2 εκατοστά

Η τυποποιημένη διάσταση μιας αυτοκόλλητης επαγγελματικής κάρτας είναι 8,4 x 5,2 εκ. Ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα για οποιεσδήποτε άλλες ειδικές διαστάσεις επιθυμείτε για να διαφοροποιηθείτε από τον μέσο όρο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ζητήσετε οικονομική προσφορά.

Αυτοκόλλητο χαρτί υψηλής ποιότητας

Το αυτοκόλλητο χαρτί που χρησιμοποιούμε είναι το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά, τόσο σε επίπεδο ποιότητας της κόλλας όσο και σε επίπεδο αντοχής στο χρόνο.

Επιπλέον χρησιμοποιούμε αυτοκόλλητο χαρτί τριπλής επίστρωσης που σημαίνει ότι η απόδοση των χρωμάτων και η λεπτομέρεια είναι η μέγιστη δυνατή σε ολόκληρη την εκτυπωτική βιομηχανία.

Γυαλιστερό ή ματ βερνίκι

Οι αυτοκόλλητες επαγγελματικές κάρτες καλύπτονται με γυαλιστερό ή ματ βερνίκι. Το βερνίκι αυξάνει την ανθεκτικότητα των καρτών στο χρόνο, μειώνοντας την εξασθένηση των χρωμάτων με το πέρασμα του χρόνου.

Επιπλέον το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, καθώς το γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα που έχει το τελικό προϊόν προσδίδει μία ποιοτική αίσθηση τόσο στην όραση όσο και στην αφή.

Χρόνος παράδοσης 10-15 εργάσιμες ημέρες

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται τόσο από την πολυπλοκότητα της εργασίας, όσο και από τη συχνότητα εκτύπωσης.

Η εκτύπωση αυτοκόλλητων καρτών είναι μια τυπική εκτυπωτική εργασία που μαζί με την επικάλυψη με βερνίκι που υπάρχει απαιτεί το συγκεκριμένο χρόνο παράδοσης.

-- Παραγγείλτε τις κάρτες σας --