Απλές έγχρωμες επαγγελματικές κάρτες

Απλές έγχρωμες επαγγελματικές κάρτες

Κάρτες μίας όψης

40/ 1000τεμ.

Τετράχρωμη εκτύπωση με πλαστικοποίηση μίας όψης

 • Επιπλέον 1000 τεμ. +30 €
 • Σχεδιασμός κάρτας +20 €
Απλές έγχρωμες επαγγελματικές κάρτες

Κάρτες δύο όψεων

50/ 1000τεμ.

Τετράχρωμη εκτύπωση με πλαστικοποίηση δύο όψεων

 • Επιπλέον 1000 τεμ. +40 €
 • Σχεδιασμός κάρτας +20 €

-- Έγχρωμες επαγγελματικές κάρτες --

Οι έγχρωμες επαγγελματικές κάρτες είναι η επιλογή των περισσότερων επιχειρήσεων και επαγγελματιών. Είναι ιδανικές για καθημερινή χρήση σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες καθώς ουσιαστικά παρουσιάζουν την επιχείρηση στους πελάτες της και υπενθυμίζουν συνεχώς στον παραλήπτη τους τα στοιχεία της εταιρίας ή του ελεύθερου επαγγελματία.

Όλες οι έγχρωμες επαγγελματικές κάρτες που πραγματοποιείται πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερής (gloss) υφής (μίας ή δύο όψεων ανάλογα με τις όψεις εκτύπωσης) Η πλαστικοποίηση προσφέρει αυξημένη αντοχή στο χρόνο, καλύτερη υφή και μερική αδιαβροχοποίηση.

Μέσα από τη συνεχόμενη μαζική παραγωγή καρτών έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε την πλαστικοποίηση των καρτών ΔΩΡΕΑΝ. Έτσι οι τιμές για πλαστικοποιημένες κάρτες είναι ίδιες με αυτές των μη πλαστικοποιημένων καρτών, γι' αυτό και δεν παράγουμε μη πλαστικοποιημένες κάρτες, παρά μόνο αν αυτό ζητηθεί ειδικά από τον πελάτη.

Μπορείτε να μας ζητήσετε οικονομική προσφορά για οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται σε αυτή τη σελίδα στο email info@mykarta.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Χαρακτηριστικά έγχρωμων καρτών

Τετράχρωμη εκτύπωση (πλήρες χρώμα)

Η εκτύπωση πραγματοποιείται με τετραχρωμία, που σημαίνει πλήρες χρώμα.

Η εκτύπωση γίνεται σε offset τυπογραφικό μηχάνημα με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

Σε περίπτωση που απαιτείται άμεση παράδοση ή μη πλαστικοποίηση, η εκτύπωση γίνεται σε ψηφιακό εκτυπωτικό μηχάνημα.

Μέγιστη διάσταση 8,5 x 5,5 εκατοστά

Η τυποποιημένη διάσταση μιας επαγγελματικής κάρτας ξεκινά από 8x5 και φτάνει μέχρι 8,5x5,5. Ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα να για οποιεσδήποτε άλλες ειδικές διαστάσεις επιθυμείτε για να διαφοροποιηθείτε από τον μέσο όρο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ζητήσετε οικονομική προσφορά.

Εκτύπωση μίας ή δύο όψεων

Η εκτύπωση μπορεί να γίνει σε μία ή και στις δύο όψεις της κάρτας, ανάλογα με το σχεδιασμό που έχει πραγματοποιηθεί και βέβαια τις ανάγκες του ιδιοκτήτη της κάρτας.

Χαρτί velvet 350 γρ.

Το χαρτί που χρησιμοποιούμε είναι το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά, τόσο σε επίπεδο σκληρότητας, καθώς είναι το πιο χοντρό χαρτί που μπορούν να τυπωθούν επαγγελματικές κάρτες.

Επιπλέον χρησιμοποιούμε χαρτί τριπλής επίστρωσης που σημαίνει ότι η απόδοση των χρωμάτων και η λεπτομέρεια είναι η μέγιστη δυνατή σε ολόκληρη την εκτυπωτική βιομηχανία.

Πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερή (gloss)

Η πλαστικοποίηση μίας ή δύο όψεων προσφέρει μερική αδιαβροχοποίηση, αυξάνει το χρόνο ζωής και βελτιώνει την αισθητική των επαγγελματικών καρτών.

Μπορεί να έχει ματ ή γυαλιστερή (gloss) υφή και είναι εξαιρετικά λεπτή (28 micron) που σημαίνει ότι δεν θολώνει την εκτύπωση και δεν αλλοιώνει τα χρώματα.

Χρόνος παράδοσης 4-7 εργάσιμες ημέρες

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται τόσο από την πολυπλοκότητα της εργασίας, όσο και από τη συχνότητα εκτύπωσης.

Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης επιθυμεί ταχύτερη παράδοση, αυτό μπορεί να ρυθμιστεί σε συνεννόηση μαζί μας, χρησιμοποιώντας ψηφιακή εκτύπωση των καρτών σας.

Δυνατότητα για βαμμένη περίμετρο (σόκορο)

Σε όλες τις κάρτες της κατηγορίας υπάρχει η δυνατότητα να εκτυπωθούν με βαμμένη περίμετρο (σόκορο) σε τρεις διαφορετικές κατηφορίες χρωμάτων:

 • Βαμμένο σόκορο με ματ χρώματα σε περισσότερες απο 40 έτοιμες αποχρώσεις.
 • Βαμμένο σόκορο με φτιαχτό χρώμα ματ που να φτιαχτεί προσαρμοσμένο απόλυτα στη δική σας ανάγκη.
 • Βαμμένο σόκορο με μεταλλικά, fluo ή ιριδίζοντα χρώματα, που προσφέρουν ένα εξαιρετικά φανταχτερό αποτέλεσμα για ιδιαίτερες απαιτήσεις.

-- Παραγγείλτε τις κάρτες σας --

 • Στοιχεία παραγγελίας

 • Drop files here or
  Max. file size: 8 MB, Max. files: 5.
  • Στοιχεία πελάτη