Επαγγελματικές κάρτες με απαλό τοπικό βερνίκι UV

Επαγγελματικές κάρτες με απαλό τοπικό βερνίκι UV

Κάρτες μίας όψης με απαλό τοπικό βερνίκι UV

70/ 1000τεμ.

Τετράχρωμη εκτύπωση με πλαστικοποίηση μίας όψης και απαλό τοπικό βερνίκι UV

  • Επιπλέον 1000 τεμ. +50 €
  • Σχεδιασμός κάρτας +20 €
Επαγγελματικές κάρτες με απαλό τοπικό βερνίκι UV

Κάρτες δύο όψεων με απαλό τοπικό βερνίκι UV

85/ 1000τεμ.

Τετράχρωμη εκτύπωση με πλαστικοποίηση δύο όψεων και απαλό τοπικό βερνίκι UV

  • Επιπλέον 1000 τεμ. +65 €
  • Σχεδιασμός κάρτας +20 €

-- Επαγγελματικές κάρτες με απαλό τοπικό βερνίκι UV --

Οι επαγγελματικές κάρτες με απαλό τοπικό βερνίκι UV επιλέγονται από τις επιχειρήσεις που δίνουν μεγάλη σημασία στην πρώτη εντύπωση που δημιουργεί η εικόνα τους. Το απαλό τοπικό βερνίκι UV είναι μία λεπτή γυαλιστερή επικάλυψη από βερνίκι UV που υπάρχει σε συγκεκριμένα σημεία της κάρτας τα οποία τονίζονται ιδιαίτερα όταν αντανακλά το φως επάνω τους. Η χρήση τοπικού βερνικιού UV δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στις επαγγελματικές κάρτες γιατί είναι κάτι ιδιαίτερο που προκαλεί το ενδιαφέρον αυτού που θα τις δει και τονίζει τα σημεία της κάρτας (λογότυπο ή σχέδιο) που επιθυμούμε να τονιστούν.

Σε πρώτο στάδιο μετά την εκτύπωση, οι επαγγελματικές κάρτες πλαστικοποιούνται. Η πλαστικοποίηση προσφέρει αυξημένη αντοχή στο χρόνο, καλύτερη υφή και μερική αδιαβροχοποίηση. Στην συνέχεια τοποθετείται το τοπικό βερνίκι UV που δίνει την γυαλάδα που απαιτείται. Υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης μίας ή δύο όψεων και αντίστοιχα χρήση τοπικού βερνικιού UV στη μία ή και στις δύο όψεις.

Μπορείτε να μας ζητήσετε οικονομική προσφορά για οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται σε αυτή τη σελίδα στο email info@mykarta.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Χαρακτηριστικά κάρτών με απαλό τοπικό βερνίκι UV

Τετράχρωμη εκτύπωση (πλήρες χρώμα)

Η εκτύπωση πραγματοποιείται με τετραχρωμία, που σημαίνει πλήρες χρώμα.

Η εκτύπωση γίνεται σε offset τυπογραφικό μηχάνημα με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

Σε περίπτωση που απαιτείται άμεση παράδοση ή μη πλαστικοποίηση, η εκτύπωση γίνεται σε ψηφιακό εκτυπωτικό μηχάνημα.

Διάσταση 8,4 x 5,2 εκατοστά

Η τυποποιημένη διάσταση μιας επαγγελματικής κάρτας με απαλό τοπικό βερνίκι UV είναι 8,4 x 5,2. Ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα να για οποιεσδήποτε άλλες ειδικές διαστάσεις επιθυμείτε για να διαφοροποιηθείτε από τον μέσο όρο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ζητήσετε οικονομική προσφορά.

Εκτύπωση με απαλό τοπικό βερνίκι UV μίας ή δύο όψεων

Η εκτύπωση μπορεί να γίνει σε μία ή και στις δύο όψεις της κάρτας, ανάλογα με το σχεδιασμό που έχει πραγματοποιηθεί και βέβαια τις ανάγκες του ιδιοκτήτη της κάρτας.

Το απαλό τοπικό βερνίκι UV είναι μία λεπτή γυαλιστερή επικάλυψη από βερνίκι UV που υπάρχει σε συγκεκριμένα σημεία της κάρτας τα οποία τονίζονται ιδιαίτερα όταν αντανακλά το φως επάνω τους. Χρησιμοποιείται κυρίως για την επικάλυψη σκούρων χρωμάτων, ώστε η αντανάκλαση του φωτός να είναι έντονη.

Χαρτί velvet 350 γρ.

Το χαρτί που χρησιμοποιούμε είναι το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά, τόσο σε επίπεδο σκληρότητας, καθώς είναι το πιο χοντρό χαρτί που μπορούν να τυπωθούν επαγγελματικές κάρτες.

Επιπλέον χρησιμοποιούμε χαρτί τριπλής επίστρωσης που σημαίνει ότι η απόδοση των χρωμάτων και η λεπτομέρεια είναι η μέγιστη δυνατή σε ολόκληρη την εκτυπωτική βιομηχανία.

Πλαστικοποίηση ματ

Η πλαστικοποίηση μίας ή δύο όψεων προσφέρει μερική αδιαβροχοποίηση, αυξάνει το χρόνο ζωής και βελτιώνει την αισθητική των επαγγελματικών καρτών.

Έχει ματ υφή για να κάνει αντίθεση με την γυαλάδα από το απαλό τοπικό βερνίκι uv ώστε να το τονίζει, ενώ είναι εξαιρετικά λεπτή (28 micron) που σημαίνει ότι δεν θολώνει την εκτύπωση και δεν αλλοιώνει τα χρώματα.

Χρόνος παράδοσης 15-20 εργάσιμες ημέρες

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται τόσο από την πολυπλοκότητα της εργασίας, όσο και από τη συχνότητα εκτύπωσης.

Η εκτύπωση με απαλό τοπικό βερνίκι UV είναι μία σύνθετη εκτυπωτική εργασία που απαιτεί σημαντικό χρονικό διάστημα, η οποία όμως έχει ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα που ανταμείβει τον ιδιοκτήτη της κάρτας.

-- Παραγγείλτε τις κάρτες σας --

  • Στοιχεία παραγγελίας

  • Drop files here or
    Max. file size: 8 MB.
    • Στοιχεία πελάτη