Επαγγελματικές κάρτες με ανάγλυφο τοπικό βερνίκι UV (Θερμογραφία)

-- Επαγγελματικές κάρτες με ανάγλυφο τοπικό βερνίκι UV --

Οι επαγγελματικές κάρτες με ανάγλυφο τοπικό βερνίκι UV επιλέγονται από τις επιχειρήσεις που δίνουν μεγάλη σημασία στην πρώτη εντύπωση που δημιουργεί η εικόνα τους. Το ανάγλυφο τοπικό βερνίκι UV είναι μία γυαλιστερή επικάλυψη από παχύρρευστο βερνίκι UV που υπάρχει σε συγκεκριμένα σημεία της κάρτας τα οποία τονίζονται ιδιαίτερα όταν αντανακλά το φως επάνω τους. Επιπλέον το γεγονός ότι είναι παχύρρευστο δημιουργεί μία αίσθηση ανάγλυφου κατά την αφή. Η χρήση τοπικού βερνικιού UV δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στις επαγγελματικές κάρτες γιατί είναι κάτι ιδιαίτερο που προκαλεί το ενδιαφέρον αυτού που θα τις δει και τονίζει τα σημεία της κάρτας (λογότυπο ή σχέδιο) που επιθυμούμε να τονιστούν.

Σε πρώτο στάδιο μετά την εκτύπωση, οι επαγγελματικές κάρτες πλαστικοποιούνται. Η πλαστικοποίηση προσφέρει αυξημένη αντοχή στο χρόνο, καλύτερη υφή και μερική αδιαβροχοποίηση. Στην συνέχεια τοποθετείται το ανάγλυφο τοπικό βερνίκι UV που δίνει την γυαλάδα και την ανάγλυφη αίσθηση που απαιτείται. Υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης μίας ή δύο όψεων και αντίστοιχα χρήση ανάγλυφου τοπικού βερνικιού UV στη μία ή και στις δύο όψεις.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να έχετε δύο όψεις εκτύπωση και δύο όψεις ανάγλυφο τοπικό βερνίκι UV, η κάρτα έχει και διπλάσιο "πάχος" καθώς εκεί το συνολικό παχος του χαρτιού είναι 700 γρ, κάνοντας την κάρτα να ξεχωρίζει και προσδίδοντάς της ένα ακόμα στοιχείο κύρους και εντυπωσιασμού.

Μπορείτε να μας ζητήσετε οικονομική προσφορά για οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται σε αυτή τη σελίδα στο email info@mykarta.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Χαρακτηριστικά κάρτών με ανάγλυφο τοπικό βερνίκι UV

Τετράχρωμη εκτύπωση (πλήρες χρώμα)

Η εκτύπωση πραγματοποιείται με τετραχρωμία, που σημαίνει πλήρες χρώμα.

Η εκτύπωση γίνεται σε offset τυπογραφικό μηχάνημα με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

Σε περίπτωση που απαιτείται άμεση παράδοση ή μη πλαστικοποίηση, η εκτύπωση γίνεται σε ψηφιακό εκτυπωτικό μηχάνημα.

Σε περίπτωση που έχουμε δύο όψεων ανάγλυφο βερνίκι UV προσφέρονται στρογγυλεμένες γωνίες, χωρίς επιπλεόν χρέωση φυσικά.

Μέγιστη διάσταση 8,4 x 5,2 εκατοστά

Η τυποποιημένη διάσταση μιας επαγγελματικής κάρτας με ανάγλυφο τοπικό βερνίκι UV είναι 8,4 x 5,2. Ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα να για οποιεσδήποτε άλλες ειδικές διαστάσεις επιθυμείτε για να διαφοροποιηθείτε από τον μέσο όρο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ζητήσετε οικονομική προσφορά.

Εκτύπωση με ανάγλυφο τοπικό βερνίκι UV μίας ή δύο όψεων

Η εκτύπωση μπορεί να γίνει σε μία ή και στις δύο όψεις της κάρτας, ανάλογα με το σχεδιασμό που έχει πραγματοποιηθεί και βέβαια τις ανάγκες του ιδιοκτήτη της κάρτας.

Το ανάγλυφο τοπικό βερνίκι UV είναι μία γυαλιστερή επικάλυψη από παχύρρευστο βερνίκι UV που υπάρχει σε συγκεκριμένα σημεία της κάρτας τα οποία τονίζονται ιδιαίτερα όταν αντανακλά το φως επάνω τους. Επιπλέον το γεγονός ότι είναι παχύρρευστο δημιουργεί μία αίσθηση ανάγλυφου κατά την αφή. Χρησιμοποιείται κυρίως για την επικάλυψη σκούρων χρωμάτων, ώστε η αντανάκλαση του φωτός να είναι έντονη.

Χαρτί velvet 350 - 700 γρ.

Το χαρτί που χρησιμοποιούμε είναι το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά, τόσο σε επίπεδο σκληρότητας, καθώς είναι το πιο χοντρό χαρτί που μπορούν να τυπωθούν επαγγελματικές κάρτες.

Επιπλέον χρησιμοποιούμε χαρτί τριπλής επίστρωσης που σημαίνει ότι η απόδοση των χρωμάτων και η λεπτομέρεια είναι η μέγιστη δυνατή σε ολόκληρη την εκτυπωτική βιομηχανία.

Για τις κάρτες δύο όψεων το πάχος και το βάρος το χαρτιού διπλασιάζεται καθώς είναι απαραίτητη η χρήση χαρτιού διπλάσιου βάρους για να μπορέσει να επιτευχθεί το σωστό αποτέλεσμα χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στην υφή από το τοπικό βερνίκι UV.

Πλαστικοποίηση ματ

Η πλαστικοποίηση μίας ή δύο όψεων προσφέρει μερική αδιαβροχοποίηση, αυξάνει το χρόνο ζωής και βελτιώνει την αισθητική των επαγγελματικών καρτών.

Έχει ματ υφή για να κάνει αντίθεση με την γυαλάδα από το ανάγλυφο τοπικό βερνίκι uv ώστε να το τονίζει, ενώ είναι εξαιρετικά λεπτή (28 micron) που σημαίνει ότι δεν θολώνει την εκτύπωση και δεν αλλοιώνει τα χρώματα.

Χρόνος παράδοσης 15-20 εργάσιμες ημέρες

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται τόσο από την πολυπλοκότητα της εργασίας, όσο και από τη συχνότητα εκτύπωσης.

Η εκτύπωση με απαλό τοπικό βερνίκι UV είναι μία σύνθετη εκτυπωτική εργασία που απαιτεί σημαντικό χρονικό διάστημα, η οποία όμως έχει ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα που ανταμείβει τον ιδιοκτήτη της κάρτας.

-- Παραγγείλτε τις κάρτες σας --