Επαγγελματικές κάρτες με ασημοτυπία

Επαγγελματικές κάρτες με ασημοτυπία

  -- Επαγγελματικές κάρτες με ασημοτυπία --

  Οι επαγγελματικές κάρτες με ασημοτυπία είναι ιδιαίτερες γιατί πέρα από την τετράχρωμη εκτύπωση περιλαμβάνουν μία επίστρωση από ασημένιο φίλμ, που κάνει τα σημεία που υπάρχει αυτή η επικάλυψη να διαφέρουν σημαντικά από το σχέδιο της υπόλοιπης κάρτας και να τα τονίζονται ιδιαίτερα. Η λεπτή αυτή γυαλιστερή επικάλυψη ασημιού αντανακλά πολύ έντονα το φως και μαζί με το ασημί χρώμα κάνει ιδιαίτερα επίσημη της επαγγελματική κάρτα.

  Τις επαγγελματικές κάρτες με ασημοτυπία τις επιλέγουν σε μεγάλο βαθμό επιχειρήσεις που έχουν κάποιο μονόγραμμα ή ιδεόγραμμα για λογότυπο, ή που θέλουν να τονίσουν την επωνυμία τους και δεν έχουν κάποιο άλλο χρώμα να τις χαρακτηρίζει. Κλασικά παραδείγματα εταιριών που χρησιμοποιούν κάρτες με ασημοτυπία είναι τα καταστήματα κοσμημάτων, ενεχυροδανειστήρια, ωρολογοποιοί, χρηματιστές κλπ.

  Σε πρώτο στάδιο μετά την εκτύπωση, οι επαγγελματικές κάρτες πλαστικοποιούνται. Η πλαστικοποίηση προσφέρει αυξημένη αντοχή στο χρόνο, καλύτερη υφή και μερική αδιαβροχοποίηση. Στην συνέχεια τοποθετείται η ασημοτυπία στα σημεία που απαιτείται.

  Υπάρχει η δυνατότητα ασημοτυπίας μίας ή δύο όψεων, όπου στην δύο όψεων εκτύπωση το βάρος του χαρτιού διπλασιάζεται και το αποτελεσμα είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, καλαίσθητο και ιδιαίτερο.

  Μπορείτε να μας ζητήσετε οικονομική προσφορά για οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται σε αυτή τη σελίδα στο email info@mykarta.gr ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

  Χαρακτηριστικά κάρτών με ασημοτυπία

  Τετράχρωμη εκτύπωση (πλήρες χρώμα)

  Η εκτύπωση πραγματοποιείται με τετραχρωμία, που σημαίνει πλήρες χρώμα.

  Η εκτύπωση γίνεται σε offset τυπογραφικό μηχάνημα με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

  Μέγιστη διάσταση 8,4 x 5,2 εκατοστά

  Η τυποποιημένη διάσταση μιας επαγγελματικής κάρτας με ασημοτυπία είναι 8,4 x 5,2 εκ. Ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα για οποιεσδήποτε άλλες ειδικές διαστάσεις επιθυμείτε για να διαφοροποιηθείτε από τον μέσο όρο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ζητήσετε οικονομική προσφορά.

  Εκτύπωση μίας όψης με ασημοτυπία μίας όψης

  Η εκτύπωση γίνεται σε μία μόνο όψη της κάρτας, ανάλογα με το σχεδιασμό που έχει πραγματοποιηθεί και βέβαια τις ανάγκες του ιδιοκτήτη της κάρτας.

  Η ασημοτυπία είναι στη μία όψη της κάρτας και είναι ένα λεπτό φιλμ από ασήμι που τοποθετείται σε συγκεκριμένα σημεία της κάρτας τα οποία τονίζονται ιδιαίτερα όταν αντανακλά το φως επάνω τους. Χρησιμοποιείται κυρίως σε συνδυασμό με σκούρα χρώματα ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο έντονο.

  Εκτύπωση δύο όψεων με ασημοτυπία δύο όψεων

  Το χαρτί που χρησιμοποιείται στην εκτύπωση δύο όψεων είναι διπλάσιου βάρους και πάχους από το σύνηθες και φτάνει τα 700γρ. ώστε να μην υπάρχει θέμα με την ειδική επεξεργασία που χρειάζεται η ασημοτυπία δύο όψεων.

  Η εκτύπωση γίνεται στις δύο όψεις της κάρτας, ανάλογα με το σχεδιασμό που έχει πραγματοποιηθεί και βέβαια τις ανάγκες του ιδιοκτήτη της κάρτας.

  Στις κάρτες με ασημοτυπία δύο όψεων υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονα να εκτυπωθεί ανάγλυφο τοπικό βερνίκι UV και στις δύο όψεις και να γίνουν σε οποιοδήποτε ειδικό σχήμα (κοπτικό).

  Η ασημοτυπία είναι και στις δύο όψεις της κάρτας και είναι ένα λεπτό φιλμ από ασήμι που τοποθετείται σε συγκεκριμένα σημεία της κάρτας τα οποία τονίζονται ιδιαίτερα όταν αντανακλά το φως επάνω τους. Χρησιμοποιείται κυρίως σε συνδυασμό με σκούρα χρώματα ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο έντονο.

  Χαρτί velvet 350γρ. ή 700γρ.

  Το χαρτί που χρησιμοποιούμε είναι το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά, τόσο σε επίπεδο σκληρότητας, καθώς είναι το πιο χοντρό χαρτί που μπορούν να τυπωθούν επαγγελματικές κάρτες.

  Επιπλέον χρησιμοποιούμε χαρτί τριπλής επίστρωσης που σημαίνει ότι η απόδοση των χρωμάτων και η λεπτομέρεια είναι η μέγιστη δυνατή σε ολόκληρη την εκτυπωτική βιομηχανία.

  Πλαστικοποίηση ματ

  Η πλαστικοποίηση μίας ή δύο όψεων προσφέρει μερική αδιαβροχοποίηση, αυξάνει το χρόνο ζωής και βελτιώνει την αισθητική των επαγγελματικών καρτών.

  Έχει ματ υφή για να κάνει αντίθεση με την γυαλάδα από την ασημοτυπία ώστε να την τονίζει, ενώ είναι εξαιρετικά λεπτή (28 micron) που σημαίνει ότι δεν θολώνει την εκτύπωση και δεν αλλοιώνει τα χρώματα.

  Χρόνος παράδοσης 15-20 εργάσιμες ημέρες

  Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται τόσο από την πολυπλοκότητα της εργασίας, όσο και από τη συχνότητα εκτύπωσης.

  Η εκτύπωση με ασημοτυπία είναι μία σύνθετη εκτυπωτική εργασία που απαιτεί σημαντικό χρονικό διάστημα, η οποία όμως έχει ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα που ανταμείβει τον ιδιοκτήτη της κάρτας.

  -- Παραγγείλτε τις κάρτες σας --